Stukadoor Torben Stigter

OVER STS

Stukadoorsbedrijf STS uit Uden is een jong bedrijf dat in opdracht werkt voor zowel particulieren als bedrijven, of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie.

STS staat voor vakwerk, of het nu gaat om het recht-toe-recht-aan stukadoren van een muurtje tot aan meer verfijnde afwerktechnieken. Altijd en overal zorgt STS ervoor dat het werk prima in orde is.

Het begint natuurlijk bij het geven van een deskundig advies. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook voor stukadoren. Veel mensen weten niet wat er allemaal mogelijk is, daarom heb ik voor u een aantal voorbeelden verzameld die u kunt zien op de pagina 'Voorbeelden van Stucwerk'.

U weet nu waar u met STS aan toe bent. Maar dan begint het eigenlijke werk pas. Ik hecht zeer aan het nakomen van afspraken. U moet er immers op kunnen rekenen dat het werk wordt uitgevoerd op de manier die is afgesproken met de kwaliteit die is afgesproken en binnen de tijd die is afgesproken.

Kortom, Stukadoorsbedrijf STS staat voor deskundig advies, vakwerk op maat, klantgerichtheid, verstand van zaken en het nakomen van afspraken. Als u overtuigd bent dat Stukadoorsbedrijf STS de goede keus voor u is, dan nodig ik u graag uit contact met mij op te nemen en zelf te ervaren wat ik voor u kan betekenen. Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ook een formulier invullen.

Powered By Website Baker