Stukadoor Torben Stigter
Teken het gastenboek

Ronald van Dijk ronaldvandijk@kpnmail.nl May 25 2013 3:55 PM
Torben heeft hier mooi en strak werk geleverd. Voor een hele nette prijs
Fam Vissers ellen-vissers@planet.nl May 13 2013 3:13 PM
Torben heeft bij ons de muren glad gemaakt en het plafond sausklaar opgeleverd incl een platte plint rondom.Prijs en kwaliteit zijn goed.
Fam Vissers ellen-vissers@planet.nl http://www.virobinnenafbouw.nl Apr 26 2013 7:18 AM
Torben heeft bij ons de wanden welke behangklaar waren voorzien van dunne laag stucwerk zodat het sausklaar werd.Tevens plafond sausklaar laten stuccen met rondom platte plint van 150mmx8mm.Erg mooi geworden.Zijn ook dik tevreden met het opgeleverde werk en zal hem ook zeker aanbevelen bij fam/vrienden enz.

gr,
Fam Vissers
Druten
Daan Albers daanalbers@hotmail.com Mar 12 2013 7:03 PM
STS Uden heeft bij ons het hele huis gestukt en gespuitverft, van (schuine) plafonds tot de badkamer en alle muren.
Torben werkt snel en zeer netjes en levert daarom in een korte tijd zeer glad stukwerk op. Daarnaast is hij een prettige persoon om mee samen te werken. Wij kunnen hem zeker aanbevelen!
Joop Linders j.linders35@upcmail.nl Mar 03 2013 7:18 AM
Gisteren zijn de wanden van onze woonkamer door Torben voorzien van spachtelputz. Daarvoor enkele muurtjes glad gezet. Keurig gewerkt, alles netjes opgeruimd en afgevoerd.
Wij zijn dik tevreden over prijs/kwaliteitsverhouding.
Zeer aanbevelingswaardig. Torben, bedankt.

Joop Linders
Jos Kluijtmans jos-kluijtmans@live.nl Jan 27 2013 3:42 PM
Torben heeft bij ons de woonkamer die voorheen er uit zag met granol en een schoonmetselwerk muur, voorzien van een glade pleisterlaag, sausklaar, en daarbij ook nog het plafond, voorheen waren de naden van de betonplaten zichtbaar, netjes egaal gepleistert. We hebben er een platte plint tegen aan laten zetten 12 cm breed wat een mooi effect geeft aan de woonkamer. Ik kan zeggen dat Torben zijn werk serieus neemt en goed werk oplevert. Bedankt Torben
Powered By Website Baker